Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 5x abonnement van 6 maanden op Marie Claire [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 5x een abonnement op Marie Claire van 6 maanden t.w.v €33 Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Lekker lezen

Zes maanden lang een gloednieuwe Marie Claire in de brievenbus, wat wil je nog meer voor kerst? De dynamische vrouw met oog voor stijl vindt in Marie Claire wat ze nodig heeft om álles uit het leven te halen. Het laatste beautynieuws, alles over de nieuwste trends, diepgaande verhalen, interviews en reportages van, door en voor sterke vrouwen; beter kun je het nieuwe jaar niet aftrappen.

Win, win, win

Wil jij een Marie Claire abonnement winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws

Zie ook