Angelina Jolie maakt onverwachte carrièrestap

Ook al is Angelina Jolie (42) druk bezig met het filmen van 'Maleficent 2', de actrice laat weer een zien dat ze van alle markten thuis is.

Lees ook

Ook al is Angelina Jolie (43) druk bezig met het filmen van Maleficent 2, de actrice laat weer eens zien dat ze van alle markten thuis is. Ze gaat eind december een radioprogramma presenteren. 

Radio

Lees ook: Zien: Angelina Jolie doet ‘een Meghan’ en straalt ondanks scheidingsstrijd

Angelina blijft druk met haar werk voor de VN vluchtelingenorganisatie UNHCR. Ze wordt volgende maand – 28 december om precies te zijn – gasthoofdredacteur van het radioprogramma Today op BBC Radio 4. Wat je kunt verwachten? De BBC laat weten dat ze gasten, waaronder vluchtelingen en overlevenden van conflicten, uitnodigt om de wereldwijde vluchtelingencrisis te bespreken. Ook een topic als geweld tegen vrouwen komt aan bod. 

Social media

Het is voor de show niet ongebruikelijk om beroemdheden als gasthoofdredacteur uit te nodigen. Zo gingen prins Harry en Martha Lane Fox haar voor. Dat Angelina niet specifiek dol is op de media, is inmiddels duidelijk. Zo waagt ze zich niet aan een Facebook-, Instagram of Twitteraccount en is ze ook niet vaak op de radio te horen. De actrice is erg op haar privacy gesteld, zeker na haar scheiding met acteur Brad Pitt. Eerder dit jaar maakte ze dan eindelijk haar Instagram-debuut

Bron: RTL Boulevard, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook