Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: een diner voor twee bij The Uptown Meat Club [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: een diner voor twee bij The Uptown Meat Club. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Diner voor twee

The Uptown Meat Club is gevestigd aan de Van Baerlestraat in Amsterdam, vlak bij het Vondelpark en the place to be tijdens de feestdagen. Niet alleen serveren ze enkel het allerbeste vlees van de Hollandse dubbeldoel koe, er hangt ook nog eens een ontzettend gezellige sfeer door de live muziek en het typisch western interieur.

Sinds het voorjaar heeft het vleesrestaurant een nieuwe kaart op de tafels liggen. Nu kun je, naast de onweerstaanbare malse biefstukken, genieten van een superburger en vegetarische gerechten als de veggieburger en de geroosterde zoete aardappel. Tot slot biedt The Uptown Meat Club een uitgebreide selectie aan wijnen, die uitstekend bij haar gerechten aansluiten. Je diner zal helemaal in feestelijke decembersferen zijn met de live jazz muziek op zaterdagen of de verschillende DJ’s op vrijdagen. Alvast even spieken op het menu? Klik dan hier

 

Win, win, win

Wil jij een diner bij The Uptown Meat Club winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

LET OP: deelnemen kan alleen via een desktop computer of laptop, dus niet via je mobiele telefoon!

Laatste nieuws

Zie ook