Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 1x Fossil horloge t.w.v. €219 [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 1x Fossil horloge t.w.v. €219. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Women empowerment

Een horloge is een simpel, elegant detail wat jouw outfit helemaal afmaakt. Naast dat het een ontzettend handig accessoire is, is het een fashionitem dat persoonlijkheid aan je looks toevoegt. Dit horloge van Fossil geeft een minimalistische, chique touch en door de zwarte kleur kun je hem combineren met elke outfit. Het fashionitem heeft een haaksluiting en is gemaakt van RVS en mineraalglas. Omdat het klokje al mooi is in zijn eenvoud, kun je het stylen met verschillende opvallende armbandjes.

Fossil is een succesvol horlogemerk want zich niet alleen focust op hun eigen business, maar ook op het welzijn van de planeet. Fossil group strijdt voor women empowerment, vermindert afval door te recyclen en ontwerpt op een duurzame manier. Helemaal Marie Claire approved, dus! Bekijk hier ook eens de andere armcandy van het horlogemerk.

Win, win, win

Wil jij het Fossil horloge winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

LET OP: deelnemen kan alleen via een desktop computer of laptop, dus niet via je mobiele telefoon!

Laatste nieuws

Zie ook