Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 3x Shabbies Amsterdam beltbag t.w.v. €149,95 [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 3x Shabbies Amsterdam beltbag t.w.v. €149,95. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Fanny pack is back!

Opeens waren ze er weer, de fanny packs. Het ‘90s item dat eerder werd bestempeld als uncool item, maakte afgelopen jaar een stevige comeback en de beltbag nu een onmisbaar item in jouw tassencollectie. Naast het feit dat deze luxe tas van Shabbies Amsterdam er prachtig en stijlvol uitziet, is-ie ook ideaal voor on the go. De beltbag bind je rond je middel, waardoor je comfortabel door de stad kunt flaneren tijdens je Christmas shopping spree. Het tasje heeft een zilveren kleur met een zwart leren riem. 

Shabbies Amsterdam

Dit najaar slaat Shabbies Amsterdam de handen ineen met influencer-zussen Lizzy (27) en Charlie van der Ligt (22) en presenteert vol trots de Sisterhood-collectie – hoe toepasselijk! De inspiratie van de stoere, uitgesproken ontwerpen komen rechtstreeks uit de kledingkast van hun oma, waarin de westernlaars een grote rol speelt. Niet heel gek dus, dat de hele collectie ‘western inspired’ is en bestaat uit stoere boots, sneakers en accessoires. Sisterhood is ontworpen voor iedere vrouw die zichzelf durft te zijn en andere vrouwen inspireert het beste uit zichzelf te halen. Benieuwd naar de hele collectie van Lizzy en Charlie? Neem dan een kijkje op de website

 

Win, win, win

Wil jij een Shabbies Amsterdam beltbag winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws

Zie ook