Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 3x SONA Cruise pleasure toy van LELO t.w.v. €149 [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 3x SONA Cruise pleasure toy van LELO t.w.v. €149. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

No lonely Christmas

Met deze vibrator heeft niemand een lonely Christmas dit jaar. Dit sexspeeltje van LELO is waarschijnlijk het enige wat voor een hete kerst zal zorgen en mag daarom niet ontbreken op jouw wish-list. Neem zeker nog een kijkje op hun website voor nog meer items voor een spannende avond. 

Fun fact

Wist je dat dildo’s al meer dan 2000 jaar gebruikt worden? Fun fact: ’s werelds oudste kunstpenis is vermoedelijk zelfs 28000 jaar oud en werd gevonden in Zuid-Duitsland! Tot kort geleden werden er bijna alleen maar ‘gewone’ dildo’s verkocht, maar we maken nu steeds vaker kennis met fraaie designs en deze SONA Cruise pleasure toy is daar één van. 

Vorig jaar werd-ie gelanceerd en veranderde de sextoy-game voor altijd. De SONA Cruise is namelijk het paradepaardje onder de speeltjes; het is USB-oplaadbaar, waterbestendig en uitgerust met cruise-control. Maar dat niet alleen, het speeltje produceert bovendien geluidsgolven die de zenuwen rondom de clitoris stimuleren en je geeft je gegarandeerd mind-blowing orgasmes. 

Win, win, win

Wil jij een SONA Cruise winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws

Zie ook