Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 3x luxe giftset van Marie-Stella-Maris t.w.v. €65 [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 3x luxe giftset van Marie-Stella-Maris t.w.v. €65 Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Sustainable én luxueus

Marie-Stella-Maris zet zich in om wereldwijd de toegang tot schoon drinkwater te verbeteren. Bij elk product dat je koopt, gaat en deel van de winst naar de gelijkmatige foundation om mensen te helpen die géén toegang hebben tot schoon water en hygiëne.

Deze luxe giftset bevat heerlijke geurstokjes waarmee je je gasten een warm welkom heet. Nadat je de stijlvolle stokjes hebt neergezet, ruikt je woning naar en sprankelende sensatie van groene thee met citrusakkoorden van bergamot en citroen. De warme basis van verschillende houtsoorten en musk zorgt voor een zacht karakter, terwijl de citrusakkoorden verfrissing en energie geven. Dit is de bestverkochte geur van Marie-Stella-Maris, daarom hebben ze ook een hand & body wash met dezelfde geur in de giftset gedaan, die je ook zult ontvangen. Benieuwd naar de set? Je ziet ‘m hieronder en neem ook gelijk een kijkje bij de andere producten van het sustainable merk.  

Win, win, win

Wil jij een giftset van Marie Stella Maris winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de wellness-goden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws

Zie ook