Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 2x Westwing Collection lamp Matilda t.w.v. €49 [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 2x Westwing Collection lamp Matilda t.w.v. €49. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Stijlvolle lamp

De tijd vliegt voorbij en het is alweer bijna januari. Een nieuw seizoen, schreeuwt ook om een nieuw interieur. Wij helpen je alvast een handje, door deze modieuze Matilda lamp van Westwing Collection weg te geven. De tafellamp is van vermessingd metaal en heeft een transparant snoer. Het pareltje maakt deel uit van de Westwing Collection, de nieuwe eigen collectie van Westwing Home & Living. Benieuwd naar het hele assortiment? Neem dan ook eens een kijkje bij de andere decoratieve lampen

Over Westwing Home & Living

Westwing is dé nieuwe manier van online interieur shoppen: jouw partner in crime die je alles biedt voor een prachtig interieur, inspiratie en tips. In onze online woonshop vind je iedere dag nieuwe stijlvolle woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets en nog veel meer. Allemaal producten in de meest uiteenlopende stijlen, van high-end designmerken tot spannende, kleine labels uit binnen- en buitenland waarmee jij jouw huis nét dat beetje extra kunt geven. Westwing inspireert je elke dag met jaloersmakende binnenkijkers, toffe lifestyle artikelen, praktische stylingtips, do-it-yourself (DIY) video’s en natuurlijk de allerlaatste trend updates. Westwing is opgericht in 2012 en is actief in maar liefst 14 landen. Wereldwijd heeft Westwing meer dan 30 miljoen members, waarvan 1.5 miljoen in de Benelux. 

In de nieuwe interieurshop WestwingNow.nl, gelanceerd in januari 2018, is een vast assortiment met de mooiste interieur items van meer dan 300 merken te vinden. In Westwing’s bekende shopping club Westwing.nl worden dagelijks nieuwe campagnes met exclusieve kortingen aangeboden. 

Westwing Home & Living, dé go-to interieur website, lanceerde onlangs met gepaste trots een gloednieuwe eigen collectie. De Westwing Collection is gevuld met te gekke must haves die aansluiten bij elke persoonlijke stijl. De collectie bestaat uit maar liefst 900 producten van hoogwaardige kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens verrassend betaalbaar.


Win, win, win

Wil jij de Westwing Collection lamp Matilda winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws

Zie ook