Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 5x SUITSUIT handbagagekoffer t.w.v. €149,95 [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 5x SUITSUIT handbagagekoffer (55cm) t.w.v. €149,95 Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! 

Overwinteren met SUITSUIT

Zijn sneeuwstormen en hagelbuien niet jouw ding? Pak dan snel deze koffer van SUITSUIT in en boek een tripje naar de zon. Overwinteren in stijl doe je namelijk met deze prachtige carry-on. De elegante bloemenprint brengt je al gauw in de lentesferen en binnen no-time ben je het koude Nederland vergeten. SUITSUIT is hét merk voor reislustige fashionista’s. De standaard koffers zijn vaak vrij saai vormgegeven en hebben een standaard functionaliteit. SUITSUIT pakt het net iets anders aan en ontwerpt door de ogen van vrouwen. Volgens het bagagemerk van eigen bodem moet er rekening worden gehouden met alle behoeftes van een vrouw on the go.

10th Anniversary collectie

De koffers uit de 10th anniversary collectie zijn voorzien van een modebewuste bloemenprint die jouw koffer onderscheidt van alle anderen op de bagageband én al je essentials passen er moeiteloos in. Benieuwd naar de rest van de collectie? Die zie je hier! Wist je trouwens dat SUITSUIT niet alleen koffers ontwerpt? Van organisers tot shoppingbags; neem een kijkje op https://www.suitsuit.com/nl voor het hele assortiment. 

Win, win, win

Wil jij een SUITSUIT koffer winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws

Zie ook