Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 5x 3-daagse juice cleanse van JuiceBrothers t.w.v. €125 [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 5 x 3-daagse juice cleanse van JuiceBrothers t.w.v. €125. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Kerstkilo’s

De komende dagen zullen we er niet aan ontkomen: eten, heel veel eten, en alcoholische versnaperingen. Het hoort er allemaal bij, maar het zorgt ook voor de o zo bekende, maar o zo gevreesde extra kerstkilo’s. Allemaal leuk en aardig al die gezelligheid en al dat eten, maar de meesten willen natuurlijk het liefst net zo flawless de feestdagen uitrollen (eigenlijk juist niet rollen, dus) als dat ze erin gingen. Daarom komt de juice cleanse van JuiceBrothers als geroepen.

Deep Cleanse

Met de 3-daagse Deep Cleanse van JuiceBrothers drink je zeven verse sappen per dag. Het dagelijks drinken van koudgeperste sappen gedurende de cleanse zorgt er volgens JuiceBrothers voor dat je lichaam een boost van vitamines en mineralen krijgt terwijl je spijsvertering tijd krijgt om uit te rusten. Gifstoffen worden losgelaten terwijl je systeem wordt gereset zodat je lichaam kan functioneren in optimale gezondheid. 

Deze cleanse is daarnaast ook een enorme boost voor je immuunsysteem én perfect voor mensen die voor het eerst willen ervaren hoe een juice cleanse is. Benieuwd naar al de heerlijke drankjes die je dagelijks zal ontvangen? Klik dan hier.

Marie Claire’s Zoé nam onlangs de proef op de som. Haar ervaring kun je hier lezen!

*** Disclaimer: JuiceBrothers kan de sappen niet opsturen; deze dienen opgehaald te worden in Amsterdam. Het kan zo zijn dat men voor drie dagen ook twee keer langs moet komen om sappen op te halen. ***

Win, win, win

Wil jij een drie daagse juice cleanse winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de juice-goden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws

Zie ook