Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 1x handtas Fred de la Bretoniere x Lonneke Nooteboom t.w.v €249,95 [GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag geven we de gouden handtas van Fred de la Bretoniere x Lonneke Nooteboom weg t.w.v €249,95. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Fred de la Bretoniere x Lonneke Nooteboom

Fred de la Bretoniere bracht de in het oogspringende handtas uit in samenwerking met succesvolle stylist en oprichter van ‘Style My DayLonneke Nooteboom. De handtas heeft een prachtig gouden kleur en is het perfecte statement-item in jouw outfit. 

Het structuurleer heeft een subtiele glans wat je dat fonkelende extraatje geeft voor de feestdagen. De tas is handgemaakt in Europa en is multifunctioneel door het afneembare schouderhengsel. Ook heeft Lonneke bijpassende laarzen uitgebracht, die in de zelfde kleur zijn als de tas en gemaakt zijn van hetzelfde materiaal. Benieuwd naar de rest van de collectie? Die zie je hier en neem ook meteen een kijkje in het assortiment van Fred de la Bretoniere. Het Amsterdamse merk garandeert tijdloze eenvoud en ongeëvenaard vakmanschap, bovendien wordt het geroemd om de kracht van de iconische designs.

 

Over Lonneke Nooteboom 

Lonneke Nooteboom is al 21 jaar bezig met haar carrière als stylist. Ze is personal shopper en styliste van onder andere Kelly Weekers en shopt regelmatig mét en voor Leontine Borsato. Nooteboom is een graag geziene tafelgast bij Koffietijd op RTL4, founder van online magazine Style My Day en presenteert daarnaast ook nog fashion-events. Ze weet alles af van trends en dat is te zien in de samenwerking met Fred de la Bretoniere. Meekijken in haar fashionable leven? Volg haar dan vooral op Instagram!

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lonneke Nooteboom (@lonnekenooteboom) op

Win, win, win

Wil jij de tas van Fred de la Bretoniere x Lonneke Nooteboom winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

Laatste nieuws

Zie ook