Marie Claire’s Big Christmas Giveaway: 3x Charlotte Tilbury adventskalender t.w.v. €185 [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 3x de Charlotte Tilbury Beauty Universe  adventskalender t.w.v. €185. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Elke dag een verrassing

Je kunt nooit te vroeg beginnen met een Christmas Countdown in de vorm van een adventskalender. Vergeet de chocoladevariant, 2018 staat volledig in het teken van de luxe beauty adventskalenders. Charlotte Tilbury’s Beauty Universe kalender maakt het wachten op kerst een heel stuk leuker. Je krijgt namelijk 12 dagen lang award-winnende beauty- en huidverzorgingsproducten, die variëren van full size tot mini. 

Achter de 12 luikjes vind je onder andere de iconische lipstick in de kleur Pillow Talk, maar ook de Magic Cream die door beautygoeroes als holy grail wordt gezien. Je kunt jezelf dagelijks verrassen met een nieuw product of, als je niet kunt wachten, hier klikken om alles vooraf te bekijken. En zeg nou zelf, de adventskalender misstaat dankzij de prachtige kerstverpakking ook zeker niet op je make-uptafel. Meer zien van Charlotte Tilbury’s (kerst)collectie? Die kun je hier bekijken.


Win, win, win

Wil jij de Charlotte Tilbury Beauty Universe adventskalender winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

LET OP: deelnemen kan alleen via een desktop computer of laptop, dus niet via je mobiele telefoon!

Laatste nieuws

Zie ook