Marie Claire's Big Christmas Giveaway: 3x verwenpakket + toilettas van hannah huidcoach t.w.v. €200 [WINACTIE GESLOTEN]

Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs.

Marie Claire's Big Christmas Giveaway: 3x verwenpakket + toilettas van hannah huidcoach t.w.v. €200 [WINACTIE GESLOTEN]

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 3 x een luxe verwenpakket van hannah huidcoach + toilettas t.w.v. €200. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Skincare

Het kwik daalt voelbaar en ook al moeten we nog een aantal weken wachten, de winter lijkt toch echt aangebroken te zijn. Het koude, natte en winderige weer in combinatie met centrale verwarming kan z’n tol eisen op onze huid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de korte nachten, gebrek aan slaap en de aankomende feestperiode. Gelukkig komt het luxe verwenpakket boordevol fijne producten van hannah huidcoach als geroepen die jouw huid (weer) in no time prachtig laat stralen. Het luxe pakket bevat:

 • Cleansing Milk

  Deze hydrofiele milk is geschikt voor de meest gevoelige huid. Hydrofiel reinigen betekent dat de producten die je daarbij gebruikt met water te mengen zijn, zónder te schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand gereinigd wordt op een heel milde en effectieve wijze en vooral zonder uit te drogen. • Sensitive Skin Lotion

  Deze zachte en frisse lotion kalmeert de huid voelbaar en de structuur van de poriën wordt zichtbaar verfijnd. • Vitamin Complex

  Deze multifunctionele gezichtsspray hydrateert de huid en zorgt voor de juiste vitamines én is te gebruiken als fixing spray. Doordat je deze spray gebruikt voordat je een crème aanbrengt, wordt de crème beter opgenomen. • Oxys Genes

  Deze crème geeft de huid een krachtige zuurstofboost tot diep in de huidcellen voor een hernieuwde vitaliteit, meer stevigheid en een opvallend frisse, goede doorbloede en stralende teint. • Touch of Colour

  Met de Touch of Colour tover je direct een stralend vleugje kleur op je gezicht. Het zorgt direct voor een ‘flawless’ teint dankzij een mix van hoogwaardige, gekleurde pigmentpoeders die direct matterend en kleurcorrigerend werken op de huid. Een mix van siliconenoliën vullen kleine oneffenheden onmiddellijk op en laten je teint mooi egaal en gematteerd achter.

Op maat gemaakt advies

Iedere huid is uniek en vraagt om een eigen plan van aanpak, geen wonder dus dat de juiste manier van onderhouden, stimuleren en voeden van enorm belang is bij je dagelijkse skin care regime. Wil je professioneel en op maat gemaakt advies? Bezoek dan eens een hannah huidcoach voor de juiste analyse evenals fijne tips en tricks. Check de website www.hannah.nl voor een adres bij jou in de buurt en neem zeker ook een kijkje in het volledige assortiment. Die zie je HIER.

Win, win, win

Wil jij dit geweldige luxe pakket van hannah huidcoach winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de beautygoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.