Dé 3 vlugge feestlooks waar beautybloggers bij zweren

Wij presenteren vlugge feestlooks voor kantoorborrels en kerstfeesten.

Lees ook

De perfecte rode lip, een vleugje glitter her en der of een snelle feestcoupe. Wij presenteren vlugge feestlooks voor kantoorborrels en kerstfeesten.

1. Perfecte rode lip

Met een felle kleur lipstick ben je in één klap opgemaakt. Dé tip om ’m extra te laten knallen: kleur je lippen in met een lippotlood en stift ze daarna. Met twee lagen komt de kleur beter uit en blijft-ie bovendien langer zitten. Breng als finishing touch een zweempjes gouden highlighter aan op je cupidoboog, om de vorm van je lippen te accentueren.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Givenchy Beauty (@givenchybeauty) op

2. Vlecht meets knot

Knotjes zijn hot, vlechten zijn in, dus wij dachten: 1 en 1 is 3. Kam je haar strak naar achteren en maak een staart. Trek ’m de laatste keer niet helemaal door het elastiekje heen, waardoor een knotje ontstaat. Maak van het overige gedeelte een vlecht. Weinig moeite, groots effect.

Van out-of-bed naar partyhaar in 3 seconden: een haaraccessoire is de vliegensvlugge upgrade voor elke coupe. Alles kan: los, opgestoken, half omhoog. Draag een extravagante schuifspeld aan de voorkant, dan maak je ’m echt onderdeel van je look.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door JIL SANDER (@jilsander) op

3. Intens omlijnd

Voor een mystieke blik waarmee je de hele nacht door kunt, omlijn je je ogen met een zwart oogpotlood. Om het minder streng te maken laat je aan de onderkant een stukje vrij door met een wattenstaafje met micellair water wat weg te vegen. Aan de onderkant wat zwart op de waterlijn en klaar.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

Tekst: Marjolein Vermeij, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook