Deze actie van prins William tijdens zijn break met Kate maakte haar woedend

Hij ging op een wel heel merkwaardige vakantie.

Inmiddels zijn prins William en Kate Middleton al acht jaar gelukkig getrouwd. Hoewel het soms lijkt alsof hun huwelijk regelrecht uit een sprookjesboek komt, hebben de twee veel problemen gehad in hun relatie. Het stel is meerdere keren voor korte tijd uit elkaar geweest en in deze periode heeft William iets gedaan waar Kate nog lang van wakker lag…

Merkwaardige vakantie

Lees ook: Dit is waarom Charlotte, George en Louis geen cadeaus zullen uitpakken deze kerst

De bekende break up in 2007 was niet de eerste keer dat prins William en Kate Middleton afstand namen van elkaar. Tijdens de zomervakantie van hun universiteit in 2004, wilde William wat tijd voor zichzelf. Hij nam afstand van Kate en boekte een vakantie met zijn beste vriend, Guy Pelly. Deze vakantie is bij Kate niet in de koude kleren gaan zitten en naar verluidt was ze na afloop lange tijd boos.

Vrouwelijk gezelschap

Wat het probleem was met de vakantie van de jongens? Guy had expres een reisteam samengesteld dat alleen maar uit vrouwen bestond. Kate was er kapot van toen ze het hoorde en zocht steun bij haar familie. “In een dronken bui vertelde ze alles over haar relatie met prins William, dit was de eerste keer dat we zoveel over haar liefdesleven te horen kregen”, vertelt de auteur van het boek The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen. “Ze zei dat ze William ontzettend miste en erg verdrietig was. Na deze avond heeft ze het er nooit meer over gehad.”

Gelukkig is het goed geëindigd voor de twee. Inmiddels hebben ze drie prachtig kinderen verwelkomd. Het jongenstripje lijkt vergeten en William is gelukkiger dan ooit met Kate.  

Bron: Mirror UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws