Yolanthe reageert op ophef naaktfoto

Normaal gesproken zouden mannen in de rij staan voor een naaktfoto van Yolanthe Sneijder-Cabau, maar dit keer kreeg de presentatrice erg veel kritiek.

Lees ook

Normaal gesproken zouden mannen in de rij staan voor een naaktfoto van Yolanthe Sneijder-Cabau, maar dit keer kreeg de presentatrice vooral erg veel kritiek toen ze pikant op de gevoelige plaat werd vastgelegd.

Dode vis

Lees ook: Olcay Gulsen openhartig over moederschap

Samen met een aantal celebs en BN’ers zet Yolanthe zich in voor de FishLove-campagne. Hiervoor werden de sterren zonder kleding met een dode vis op de foto gezet, wat voor nogal wat rumoer heeft gezorgd. 

Hypocriet

Lees ook: Olcay Gulsens moeder wilde haar laten aborteren

Zo noemen sommige, nogal boze followers, de actrice hypocriet, omdat ze volgens hen regelmatig haar vork in een visje prikt. Nu laat Yolanthe zich natuurlijk niet zomaar voor van alles en nog wat uitmaken, en dus besloot ze via Instagram wat meer duidelijkheid te geven. “Laat ik beginnen met te zeggen dat er nog zo veel dingen zijn die ik beter kan doen. Nog zo veel te leren en te ontdekken. Ik werd voor deze bijzondere campagne benaderd om met mijn bereik te vechten voor onze oceanen. Hoe en waarom? Met deze campagne maak ik mij samen met een groep fantastische artiesten hard voor onze oceanen. We laten niet teveel van ons zelf zien, maar maken een statement voor de noodzaak van visserij limieten”, begint Yolanthe haar verhaal. 

“Er wordt niet gevraagd om te stoppen met vis eten maar wel om bewust te worden van het overbevissen en de gevolgen daarvan, zoals het extreem bevuilen van onze mooie oceanen en de manier en tijden van het vissen. Met deze wereldwijde campagne proberen wij het uitsterven van heel veel vissoorten en het bevuilen van de oceanen tegen te gaan”, aldus de presentatrice. Well said, Yolanthe!

Haar hele verhaal lees je hieronder.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Beeld: ANP, Bron: Grazia

Laatste nieuws

Zie ook