De zwangere Amy Schumer is opgenomen in het ziekenhuis

Ze deelt een foto van zichzelf in het ziekenhuis.

Amy Schumer moest met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis, vanwege complicaties met haar zwangerschap. Via een Instagrampost laat ze weten hoe het met haar gaat.

Afgeblazen optreden

Lees ook: Amy Schumer en Emily Ratajkowski aangehouden bij protest Brett Kavanaugh

Vorige maand maakte de comédienne bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Ondanks haar zwangerschap wilde Amy vrolijk verdergaan met haar optredens. Toen ze donderdagavond echter in Texas was voor een van haar shows, moest ze met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis en werd gedwongen om haar show af te zeggen.

Instagrampost

Lees ook: ‘Royal kerstdiner zorgt voor spanning tussen Meghan Markle en Kate Middleton’

Op Instagram verontschuldigt Amy zich en vertelt wat er precies aan de hand is. Gelukkig gaat alles goed met haar en de baby, ze heeft alleen last van extreme misselijkheid, ook wel hyperemesis genoemd. Door het braken loopt Amy het gevaar dat ze uitdroogt, leverproblemen oploopt of gewicht verliest. “Ik ben blij dat ik zwanger ben, maar dit is bullshit”, schrijft Amy onder een foto van haar in het ziekenhuis. “De dokters hier helpen me enorm en dat waardeer ik echt. Texas, het spijt me heel erg. Als ik weer beter ben sta ik zo snel mogelijk op het podium.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @amyschumer op

Bron: LINDA. | Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws