Zien: Ariana Grande knipt al haar lokken af

Bye Bye ponytail!

Lees ook

Als we aan Ariana Grande denken, denken we aan haar lange paardenstaart. Ariana is altijd al een beauty-icoon geweest, vooral als het gaat om haarstijlen. Nu besluit de zangeres om afscheid te nemen van haar signature lokken en pakt de schaar erbij. 

Nieuw kapsel

Lees ook: Deze curly hair hack kost vijf minuten en bespaart je zo’n €450

Het half-up half-down kapsel van Ariana was jarenlang een trend. Hierna zagen we haar tijdens optredens bijna altijd met een hoge paardenstaart. Vannacht plaatste ze een foto van haar nieuwe korte coupe en omdat de zangeres zelden met een nieuw kapsel verschijnt, werd het internet wild. 

-Tekst gaat verder onder beeld-

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Extensions

Eerder liet Ariana weten dat ze erg onzeker was over haar coupe. In haar Nickelodeon-periode heeft de ster haar kapsel knalrood moeten verven voor haar rol als Cat Valentine. Door al de verf zouden Ariana’s lokken erg beschadigd zijn en zelfs uitvallen. Volgens Ari was haar eigen haar voor lange tijd niet mooi, vandaar dat ze het altijd samen bond en extensions droeg. 

Het is nog maar de vraag of het korte haar blijvend is. Kort na de foto plaatste Ari er nog een, waar haar lange lokken weer te zien waren. Misschien had ze spijt en deed ze haar extensions gauw weer in of misschien was dit een foto vóór haar haircut. We zullen het zien…

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Bron: Hollywood Life | Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook