Zien: Yolanthe poseert poedelnaakt met dode vis

Uit de kleren voor Fishlove.

Lees ook

Yolanthe Sneijder Cabau gaat uit de kleren voor de Fishlove-campagne. De campagne roept veel bekende Nederlanders op om met dode vissen te poseren, om zo aandacht te vragen voor de overbevissing in Europese wateren. 

Fishlove

Lees ook: deze unieke foto van prins Louis haalt de headlines

Fishlove vraagt beroemdheden over de hele wereld om poedelnaakt op de foto te gaan met een dode vis. De stichting vormt een wereldwijde beweging om onze zeeën te beschermen tegen de destructieve visserij. De portretten van buitenlandse celebs hebben ontzettend veel aandacht getrokken naar het probleem en nu doen bekende Nederlanders als Yolanthe Sneijder Cabau,Tygo Gernandt, Anna Drijver en Benja Bruijning ook mee. 

Welzijn planeet

Lees ook: Jennifer Lawrence: ‘Castingdirectors hebben mij vaak uitgemaakt voor dikzak’

Yolanthe, die met een rog voor haar borsten poseert, hoefde niet lang na te denken over haar bijdrage aan de campagne. “Wij moeten beter met onze planeet en haar natuurlijke bronnen leren om te gaan, juist als moeder ben ik mij hiervan bewust. Ik wil heel graag dat mijn kind en alle andere kinderen zo opgevoed worden dat zij van de natuur kunnen genieten, dat zij zorgzaam leren om te gaan met onze planeet en dat zij zich bewust zijn van het feit dat niet alles oneindig is.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fishlove (@fishlovecampaign) op

Bron: LINDA. | Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook