Meghan Markle zal nooit een kledingstuk van Victoria Beckham dragen en dit is waarom

De hertogin en de designer mogen dan goed bevriend zijn, Meghan twijfelt er niet over een VB-jurk aan te trekken.

Lees ook

Meghan Markle en Victoria Beckham zijn goed bevriend geraakt nadat de actrice Amerika verliet voor een koninklijk leventje met prins Harry in Engeland. Ondanks hun vriendschap heeft Meghan geen kleding van de designer in haar kast hangen en de reden daarachter zul je niet verwachten…

Goede vriendinnen

Lees ook: Meghan Markle haalt headlines met haar doorschijnende rok

De twee celebrities hebben beiden een voorliefde voor beauty en naar verluidt zijn ze door deze gedeelde interesse goed bevriend geraakt. Volgens een goede vriend van Posh Spice, vraagt Meghan geregeld om haar stijl- en beautyadvies. Zo zou Meghan Victoria’s stijl prachtig vinden en haalt ze hier veel inspiratie uit voor haar eigen kledingkast. Daarom waren we allemaal erg verbaasd toen ze vertelde dat ze nooit een Victoria Beckham jurk zal dragen.

Probleem met de kleding

In een interview met Glamour UK vertelt de hertogin van Sussex dat het niets persoonlijks is. Ze had al voor dat ze Victoria leerde kennen een probleem met haar kleding. Meghan vertelt dat Victoria’s jurken een te lange romp hebben voor haar figuur. “Dat het er mooi uitziet op de hanger, betekent niet dat het daadwerkelijk ook mooi zal staan. Ik ben dol op Victoria Beckham-jurken, maar ik heb niet het juiste figuur om ze te dragen”, aldus Meghan.  

Comfy

In hetzelfde interview vertelt Meghan van wat voor kleding ze wél houdt. “Op een normale dag draag ik een shift-jurk met een cropped jasje en het liefst gympen of andere platte schoenen. Tijdens de opnames van Suits moest ik vaak strakke jurken aan. Dit heeft me geleerd dat ik het veel fijner vind om comfortabele kleding te dragen.”

Bron: Glamour UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook