Zien: dít heb je gemist tijdens de Marie Claire Masterclass ‘Groen in Business’

De Marie Claire Masterclass ‘Groen in Business’ en Smart Sustainable Sisley Award zijn een feit!

Lees ook

De stemmen zijn geteld, de prijs is verdeeld en daarmee zijn de Marie Claire Masterclass ‘Groen in Business’ en Smart Sustainable Sisley Award een feit.

Dit heb je gemist

Op donderdag 8 november werd het QO Amsterdam omgetoverd tot een waar walhalla voor bevlogen professionals op het gebied van duurzaamheid en sustainable startups, dankzij de Marie Claire Masterclass ‘Groen in Business’. Op het programma stonden onder anderen intrigerende talks van Lisa Stel van Lisa Goes Vegan, het vegan platform waarbij ze dagelijks duizenden mensen inspireert om vaker plantaardig te eten en Simon Dufeigneux, directeur van public affairs van Sisley; hij houdt zich bezig met het verduurzamen van het Franse beautymerk om het wereldwijd zo ecologisch mogelijk op de kaart te zetten. Tussen de talks door, was er voor de bezoekers volop gelegenheid om te netwerken en nieuwe inzichten te delen onder het genot van een heerlijke hapjes.


De vloer is voor Lisa Stel van Lisa Goes Vegan.

Smart Sustainable Sisley Award

Wegens groot succes reikten we dit jaar wederom de Smart Sustainable Sisley Award uit aan een duurzame ondernemer. De vijf genomineerde powervrouwen, Hélène Smits, Charlotte Zum Vörde Sive Vörding, Lisa Hu, Marloes Tap en Nupur Kohli, zijn stuk voor stuk gedreven vrouwen die op een smart en amazing manier bijdragen aan een betere wereld. Weken lang konden onze lezeressen stemmen op hun favoriet en daar kwam één winnaar uit. Meer informatie over de winnaar lees je hier!

Charlotte Zum Vörde Sive Vörding sleepte die avond de prijs in de wacht.
And the winner is…

Winnares Charlotte Zum Vörde Sive Vörding

Charlotte Zum Vörde Sive Vörding sleepte die avond de prijs in de wacht.  Zum Vörde Sive Vörding is founder van Charly’s All Is Fair, maakt plantaardige, biologische kazen. “Vier jaar geleden ben ik begonnen met het maken van volledig plantaardige, biologische kaasjes, oftewel ‘Charly’s’. Ik maak onder andere ‘Rockvoort’, ‘Cheddâh’ en ‘Geheit’, allemaal zonder zuivel. Ze zijn lekker én ze dragen bij aan een betere wereld voor mens, dier en milieu.” Ook al won Charlotte de felbegeerde prijs, niemand ging met lege handen naar huis! Alle bezoekers kregen namelijk een goedgevulde goodiebag van Sisley.

Nog even nagenieten van de inspirerende avond? Bekijk hieronder een sfeerimpressie. 

Beeld: Lizet Sleutelberg en Saskia Rietveld.

Laatste nieuws

Zie ook