Dit waren de hoogtepunten van de Victoria’s Secret Fashion Show

Heb je de show gemist? Hier lees je alles wat je moet weten!

Lees ook

Gisteravond konden we weer genieten van de Victoria’s Secret Fashion Show. Het jaarlijkse spektakel vond plaats in New York City en er waren een aantal hoogtepunten die je niet mag missen. Wie liepen er mee? Wat voor spectaculaire outfits waren er te zien? Hoe ziet de fantasy bra er uit? Hier lees je alle highlights van de lingerieshow, die je misschien wel over het hoofd hebt gezien.

Diversiteit op de catwalk

Lees ook: Candice Swanepoel onthult briljante concealer-truc

Eerder was er ophef over het gebrek aan diversiteit in de Victoria’s Secret modellenselectie. Zo zouden de meeste modellen blond, slank, blank en gespierd zijn. Dit jaar zagen we echter wat nieuwe gezichten en meer diversiteit. Zo schitterde de prachtige Winnie Harlow op de catwalk samen met Duckie Thot, Cheyenne Maya Carty, Iesha Hodges en Estelle Chen.

-Tekst gaat verder onder beeld-

Minder vleugels

De vleugels zijn hét kenmerk van Victoria’s Secret en de reden waarom modellen zich ‘angels’ mogen noemen. Toch zagen we dit jaar aanzienlijk minder wings. Misschien was het tijd voor verandering, want we zagen veel sterren, veren en andere uitbundige decoraties.

Vertrek Adriana Lima

Na twintig jaar trouwe dienst, stopt de 39-jarige Adriana Lima bij Victoria’s Secret. Gister was haar achttiende show en ze kon haar tranen niet binnenhouden. “Lieve Victoria, je hebt me de wereld laten zien, jouw geheimen met me gedeeld, je hebt me niet alleen mijn vleugels gegeven maar je hebt me geleerd hoe ik moet vliegen. Ik hou van jullie en wil jullie bedanken”, schrijft het Braziliaanse model op Instagram.

Gigi en Bella

Vorig jaar liep er voor het eerst in de geschiedenis een zussen duo mee met de Victoria’s Secret Fashion Show. Dit jaar zagen we de zusjes Hadid weer op de catwalk en ze zagen er schitterend uit. Al eerder vertelde Gigi openlijk dat ze van haar lichaam houdt, gister zagen we dat het topmodel zich niet schaamde voor haar zichtbare strechmarks.

Nederlandse modellen

We kennen allemaal de voormalige angel Doutzen Kroes, maar ook dit jaar liepen er een aantal Nederlandse modellen mee. Voor de 20-jarige Yasmin Wijnaldum was het de eerste keer en ook de piepjonge Myrthe Bolt, die naast haar modellencarrière een studie geneeskunde volgt, liep dit jaar voor het eerst mee. Romee Strijd en Roosmarijn de Kok waren ook weer van de partij.

Victoria’s Secret Fantasy Bra

De fantasy bra is misschien wel het hoogtepunt van de avond. Er zitten 930 uren en 2100 diamantjes in en hij kost ongeveer €875.000. Dit jaar mocht Elsa Hosk de BH dragen en hoewel ze hem zelf prachtig vond, was er wat ophef over de bh. Mensen vonden hem niet spectaculair genoeg.

Bron: Daily Mirror | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook