Zo ziet de Victoria’s Secret Fantasy bra van bijna één miljoen euro eruit

En zo ziet de BH eruit...

Ieder jaar organiseert Victoria’s Secret een van de grootste modeshows van het jaar. De angels lopen op de catwalk met ondergoed aan en grote vleugels om. Alle beha’s zijn ontzettend duur, maar er zit er één tussen waar je misschien wel je huis voor zou moeten verkopen. 

Fantasy Bra

Lees ook: Bevestigd: dít iconische Victoria’s Secret-model loopt dit jaar weer mee in de show

De beha waar het allemaal om draait is de fantasy bra. Ieder jaar wordt iemand uitgekozen die hem tijdens de show mag dragen en dit jaar is dat Zweeds topmodel Elsa Hosk. De fantasy bra is niet zomaar iets. Hij kost zo’n €875.000 en daar hebben de makers zo hun redenen voor. Er zit namelijk 930 uur werk aan deze beha en hij bestaat uit 2100 diamanten. Daar moet je dus nogal zuinig op zijn..

Namaak

De beha heeft zelf eigenlijk zijn eigen vorm gehouden, maar zit natuurlijk vol diamanten en om het lichaam hangt een soort juwelenband. Wanneer die €875.000 niet klaar ligt in je lade, geen paniek. 29 november komt er een goedkopere versie van de fantasy bra op de markt. Deze is versierd met Swarovski-kristallen en zal zo’n €218,- kosten. Scheelt in ieder geval een hoop.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws