Gesprek Kim Kötter en Jamie Li bij RTL Late Night krijgt een heel andere wending

De twee mommy’s zijn openhartig over alle kritiek die ze ontvangen, maar niet iedereen reageert daar even begripvol op.

Lees ook

Influencers Jamie Li en Kim Kötter doen een boekje open over de kritiek die ze dagelijks ontvangen op de opvoeding van hun kinderen. Toch kreeg het gesprek al snel een onverwachte wending, toen ook een tafelgast zijn commentaar deelde. 

Moedermaffia

Lees ook: Douwe Bob openhartig over de vrouw die zijn hart brak en hem inspireerde tot een compleet album

De twee moeders schoven bij Twan Huys aan tafel, om het te hebben over de mom shaming die ze op hun social mediakanalen krijgen. Ze deelden hun mening over de ‘moedermaffia’. De term ‘moedermaffia’ wordt gebruikt bij vrouwen die online veel kritiek geven op moeders. Ze hebben, zeker als het om kinderen gaat, overal een mening over. De twee influencers beweren dat dit vooral door onzekerheid komt. “Je gaat misschien onbewust meer letten op elkaar, van ‘hoe doet zij het?’. Dan kom je er zelf misschien beter vanaf.”

Onverwachte wending

Lees ook: Hierom droegen de zoons van Megan Fox dameskostuums met Halloween

Terwijl Kim Kötter en Jamie Li juist aan tafel zitten om de moedermaffia de das om te doen, krijgen ze ook hier felle kritiek van zanger Huub van der Lubbe. De 65-jarige kan maar moeilijk begrijpen dat de twee alles willen delen op social meda. “Kijk, een fotoalbum snap ik, en als je dat dan laat zien aan familie, vrienden en mensen die op bezoek komen, dat snap ik allemaal wel. Maar wat is de behoefte om het zo in de wereld te gooien, met het gevolg dat je ook weer bakken kritiek terug krijgt?” Kim en Jamie Li proberen uit te leggen dat dat nu eenmaal bij hun baan hoort, maar toch zijn een aantal gasten het er niet mee eens.

Bron: RTL Late Night | Beeld: ANP Foto

Laatste nieuws

Zie ook