Warme outfits om in de winter naar je werk te dragen

Ben jij een echte koukleum? Dan zijn deze looks geschikt voor jou!

Lees ook

Ben jij een echte koukleum? En staat de verwarming op kantoor volgens jou altijd te laag? Deze outfits zijn geschikt voor naar het werk en houden je lekker warm. 

Combineer een sweater met een rok

Beeld: Gettyimages

 

Kleed jij je het liefst netjes naar werk en vind je een sweater eigenlijk te casual? Combineer je sweater dan eens met een lange rok, zoals hierboven. Zo creëer je een nette look, die je toch lekker warm houdt.  

Wollige jurk

Beeld: Gettyimages

 

Denk je bij jurken aan blote benen en dunne stoffen? Hoeft niet! Kijk maar eens naar deze wollige jurk. Door de jurk te tailleren met een riempje, wordt het geen lomp geheel, maar blijft de look vrouwelijk. Draag er stijlvolle pumps bij om de look af te maken. 

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes

Beeld: Gettyimages

 

Het allerbelangrijkste voor een warme look is om je te kleden in laagjes. Je jas trek je natuurlijk uit op kantoor, maar een blazer of een vestje zijn beide goede opties. Daarnaast kan je denken aan een shirt onder een trui of een blouse onder een sweater. Het is handig om een mooie grote tas, denk bijvoorbeeld aan Burkely tassen, mee te nemen naar je werk om een vestje of sjaal in te doen. 

De coltrui

Beeld: Gettyimages

 

De coltrui is helemaal van nu. Een groot voordeel van de coltrui is dat deze je nek lekker warm houdt. Je kan de coltrui combineren met een skinny jeans, maar ook met een kokerrok als je voor een chiquere look wil gaan. 

Keep your hat up

Beeld: Gettyimages

 

Als je het erg koud hebt op je werk, kan je ervoor kiezen om binnen een hoed te dragen. Zo blijft je hoofd lekker warm. Kies voor een stijlvolle hoed en liever niet voor een muts. Zorg ervoor dat de hoed goed bij je outfit past voor een mooi geheel. 

Met deze tips zal je het niet zo snel koud meer hebben op kantoor. Welke outfit is jouw favoriet?

Laatste nieuws

Zie ook