Er ligt weer een nieuwe Marie Claire in de winkel en wij geven je 9 redenen om ‘m in huis te halen

Vanaf vandaag ligt de kakelverse Marie Claire in de winkel met de beeldschone Gwyneth Paltrow op de cover.

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Marie Claire in de winkel, en Gwyneth Paltrow siert deze maand de cover.

Deze maand:

– Het wereldnieuws voor, door en over sterke vrouwen, met onder andere het ongelooflijke en hartverscheurende verhaal van WikiLeaks klokkenluider Chelsea Manning. Voor de een is ze de held die de schijnheilige relatie van de Verenigde Staten met de wereld naar buiten bracht, voor de ander is ze een misdadige landverrader.

– Oscarwinnaar en wellness-queen Gwyneth Paltrow (46) over tien jaar Goop, keiharde kritiek en leren door te falen.

– CBD-olie: wondermiddel of broodje aap? Kenden we cannabis tot voor kort alleen als drug om high te worden, de laatste tijd maakt het een opmars als pijnstiller, in de vorm van CBD-olie. Maar wat doet die olie nou écht?

– Tot ziens Tinder! Steeds meer mensen verwijderen datingapps van hun telefoon. Want Tinder en Happn vergroten niet alleen je visvijver, ze maken van liefde ook een wegwerpproduct.

– We ondernemen, hebben goeie banen en steeds vaker is reizen onderdeel van ons werk. Redacteur en socialspecialist Yeliz Cicek, kei in leven uit een koffer, voelt vrouwen aan de tand over the art of packing. 

– In vertrouwen: “In een depressieve periode denk ik: ik kan beter dood zijn.” Maar Vlinders stemming kan ook zomaar omslaan in manische positiviteit, waarin ze gas blijft geven tot ze erbij neervalt. Ze bleek ze een bipolaire stoornis te hebben. Net als haar moeder had. 

– Vier jaar geleden kreeg actrice/theatermaakster Mira van der Lubbe (31) te horen dat ze drager is van het borstkankergen BRCA1. Ze maakte er theaterprogramma Maak Van Je Shit Een Hit over, en het is een van haar belangrijkste levenslessen. 

– Last but not least: Rock & Sparkle. Make-up artist Charlotte Tilbury creëerde speciaal voor Marie Claire vijf smashing looks die je écht wilt uitproberen. 

Laatste nieuws

Zie ook