5x celebrities laten hun tuin zien

Ook zo benieuwd hoe het gazon van Cindy Crawford erbij ligt?

Lees ook

Of je nou op zoek bent naar inspiratie voor je eigen tuin of gewoon wil weten hoe het gazon van Cindy Crawford erbij ligt: deze vijf celebrity tuinen moet je even zien.

Catherine Zeta Jones

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) op

Catherine en haar familie wonen in Bedford, New York. Ze wonen in een gigantisch pand uit 1895. Bij dit pand heeft ze een behoorlijk stuk grond, compleet met tennisbaan, zwembad, gasthuis, paardenstallen en een tuinhuis. Op Instagram laat Catherine zien de tafel op haar terras gezellig gedekt te hebben voor een avond met familie. 

Elizabeth Hurley

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) op

Royals-actrice Elizabeth Hurley plaatst graag kiekjes van zichzelf op Instagram. Op deze foto krijgen we een kijkje in de tuin bij haar huis in Londen. We zien veel groen, bloemen en een vijver. “Home sweet home” schrijft ze bij de foto.

Kourtney Kardashian

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Dat de Kardashians grote panden bezitten, weten we allemaal. Zo ook Kourtney Kardashian, die we hier in de enorme tuin bij haar huis in California zien liggen. De tuin ziet er prachtig uit, maar daar heeft Kourtney natuurlijk personeel voor. Op Instagram post ze regelmatige foto’s met vriendinnen, poserend op een van de ligbedden of op haar schommelbank. Ook met haar kinderen spendeert ze veel tijd in de tuin. 

Cindy Crawford

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford) op

“Cozy Saturday at home” schrijft Cindy bij deze foto. Maar welk huis? Cindy bezit namelijk meerdere panden. Zo heeft ze onder andere een huis in Malibu, een villa in Mexico en een appartement in Manhattan. De tuin die we hier zien heeft in ieder geval een fantastisch uitzicht. Crawford heeft de tuin laten voorzien van houten vlonders met hierop twee ligbedden, waar ze op de foto samen met haar hondje van geniet. 

Victoria Beckham

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Victoria, David en de kids wonen in London. En wat is Vic toch lekker gewoon gebleven! Hier staat ze op een warme zomerdag een zwembadje te vullen voor haar kinderen. Op de achtergrond zien we dat de kinderen de tegels hebben versierd met stoepkrijt. 

Gelijk zin om je tuin een make-over te geven? Ga voor mooie nieuwe tuinmeubelen naar Tuinmeubelen.nl

Laatste nieuws

Zie ook