Onthuld: dit zijn de favoriete parfums van Kate en Meghan

Smell like a royal, met deze geuren.

Onthuld: dit zijn de favoriete parfums van Kate en Meghan

Droom jij van de garderobe van Kate Middleton? Of zou je het liefst de looks van Meghan Markle hebben? Wij dromen er ook wel eens van om één van deze royals te zijn. Nu komt deze droom ietsje dichterbij. Je kunt namelijk net zo ruiken als Kate en Meghan. We onthullen de favoriete parfums van de twee. 

Kate

Lees ook: Meghan Markle haalt headlines met haar doorschijnende rok

Het schijnt dat Meghan en Kate allebei erg houden van het Britse merk Jo Malone. Kate is vooral fan van de geurkaarsen van het merk. Ze liet Jo Malone kaarsen in de geur Orange Blossom opsteken op haar bruiloft in 2011. De zaal van het Westminster Abbey rook de hele dag naar deze specifieke geur. Sindsdien wordt de geur door veel bruiden gebruikt op hun grote dag. 

Als parfum droeg ze een andere geur tijdens haar huwelijk. Clarence House heeft bevestigd dat ze White Gardenia Petals van het merk Illumium droeg op die dag. Toen dit bevestigd werd, steeg het merk direct in populariteit en tot op de dag van vandaag is de geur lastig te krijgen. 

Meghan

Lees ook: Kate Middleton was zó verdrietig na breuk met prins William, dat ze Engeland verliet

Ook Meghan houdt van parfum. Zo zei ze onlangs tegen Express: "Ik ben gek op parfum. Als ik per ongeluk een keer de deur uit ga zonder parfum op, dan ga ik direct terug, om alsnog parfum op te doen". Meghan heeft dan ook een grote collectie aan parfum. Ze wisselt deze geuren veel af. Haar lievelingsparfum is Cote d'Azur Eau de Parfum van Oribe. Daarnaast is de geur Wild Bluebell van Jo Malone een van haar favorieten. 

Lees ook: Ken je het knappe broertje van Kate en Pippa Middleton al?

Bron: Beau Monde, Beeld: Getty