Zien: is dit de nieuwe vriend van Demi Lovato?

Nadat Demi de afkickkliniek verliet, geniet ze van haar date met deze bekendheid…

Lees ook

Demi Lovato heeft al eerder problemen gehad met verslavingen. Het ging zes jaar lang goed met de ster, totdat ze in augustus een terugval had. Na een heftige overdosis werd ze opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Gelukkig gaat het nu beter met haar en lijkt ze zelfs weer geluk in de liefde te hebben gevonden.

Verslaving

Lees ook: Zien: dit is de nieuwe liefde van Jennifer Garner

De 26-jarige zangeres heeft 90 dagen lang in een afkickkliniek gezeten. Bronnen lieten TMZ weten dat ze het afkicken dit keer erg serieus neemt. Zelf vertelt Demi dat ze bereid is om hard te werken. “Ik heb geleerd dat deze verslaving niet zomaar overgaat. Ik moet er hard voor werken en het zelf proberen te overwinnen. Ik wil god bedanken dat hij me heeft laten leven”, liet ze na haar terugval weten.

Nieuwe liefde

Afgelopen zaterdag heeft Demi de afkickkliniek verlaten en het lijkt nu erg goed met haar te gaan. De zangeres werd gefotografeerd toen ze hand in hand liep met ontwerper Henry Levy. Het stel ging uit eten in een sushirestaurant in Los Angeles. Henry Levy is de eigenaar van het mannenmodemerk Enfants Riches Deprimes. Het is nog niet duidelijk of het stel een relatie heeft, maar de verliefde blikken liegen er niet om. 

Bron: Mirror UK | Beeld: Twitter, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook