Naomi Campbell straalt samen met haar moeder in de Burberry kerstcampagne

Zo moeder zo dochter.

Elk jaar brengt het Britse modemerk Burberry een kerstcampagne uit. Dit jaar zullen we niemand minder dan Naomi Campbell te zien krijgen, maar ze is niet alleen. Een wel héél speciale gast zal het model begeleiden in de video. 

Voorgaande campagnes

Lees ook: Pharrell Williams gaat in zee met Chanel en kondigt mannencollectie aan

Voorgaande jaren werd de campagne geleid door voormalig chief creative officer Christopher Bailey. In 2015 zagen we Billy Elliot en Romeo Beckham in de clip. Sienna Miller, Lily James en Domhnall Gleeson stalen de show in 2016 en vorig jaar konden we Cara Delevingne bewonderen. De filmpjes zijn erg succesvol en krijgen miljoenen views op YouTube.

Celebrity-list

Riccardo Tisci heeft het stokje van Bailey overgenomen en de celebrity-list van dit jaar is veelbelovend. Wie we kunnen verwachten? Niemand minder dan Naomi Campbell met haar moeder Valerie Morris-Campbell, Matt Smith, Kristen Scott Thomas, M.I.A. en Juno Calypso.

Zo moeder, zo dochter

Fans zijn razend enthousiast over de deelname van Naomi’s moeder. Valerie was vroeger model, net als haar dochter. Hierna begon de 66-jarige aan een carrière als danseres. Nu schittert ze naast Naomi in de Burberry campagne en kan heel de wereld met haar kennismaken. De film- en fotografiereeks zal op 13 november worden onthuld.

Bron: Vogue UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws