Ophef over naaktfoto Katja Schuurman

Hoewel ze kon rekenen op veel positieve reacties, kon niet iedereen het beeld waarderen.
  • Celebrity
  • Redactie Marie Claire
Ophef over naaktfoto Katja Schuurman

Katja Schuurman (43) wordt door velen gezien als dé meest sexy vrouw van Nederland. De krullenbol zit lekker in haar vel en schroomt zich niet bloot te geven. Op Instagram trakteert ze haar volgers op een plaatje waarop haar prachtige rondingen zichtbaar zijn.

Positieve reacties

Lees ook: Eva Jinek openhartig over hoe het moederschap haar veranderd heeft

Katja kon rekenen op veel positieve reacties: "Ik vind het echt een waanzinnig mooie foto! Prikkelend maar zeker niet erotisch, gewoon een prachtig natuurlijk lijf", "Geweldig, laat iedereen maar lullen want jij durft je tenminste zo te laten zien wat heel veel van die azijnzeikerds niet durven" en "Zeker een mooie foto. En waarom zouden we elkaar niet meer bloot mogen zien. Naakt zijn hoort ook bij het leven is maar net hoe je er mee omgaat en verteld dat er niets mis is met bloot zolang je er zelf maar goed bij voelt", klinkt het in de reacties.

Charmant

Lees ook: Victoria Koblenko woedend over kritiek op moederschap

Toch kon niet iedereen het beeld waarderen. "Mooi hoor maar wat voegt 't toe ? Hoe vond je kind dit?", vraagt één van haar volgers zich af. "Mijn kind vindt dit een mooie foto van haar mama. Vindt u dat kinderen hun ouders niet bloot mogen zien? Toen ze geboren werd, lag ik er minder sereen en charmant bij…", reageert Schuurman. De foto's in kwestie zie je hieronder.

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5da889591d724', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });