Humberto Tan over vertrek RTL Late Night: ‘Het was een dieptepunt in mijn carrière’

De presentator is kapot van zijn vertrek en zal nooit aanschuiven bij Twan Huys.

Lees ook

In het programma Waar is De Mol? deed voormalig RTL Late Night-presentator Humberto Tan een boekje open over zijn betreurde afscheid. Humberto vertelde dat het verlaten van zijn programma een erg negatieve impact heeft gehad op zijn leven.

Afscheid

Lees ook: ‘Ex-minnares Alexander Pechtold tóch zwanger’

Sinds 2013 heeft Humberto de talkshow gepresenteerd en deze zomer werd hij genoodzaakt te vertrekken. RTL geloofde in een andere toekomst voor het programma. Humberto liet weten dat hij de beslissing respecteerde, maar benadrukt dat hij het er niet mee eens is. Twan Huys nam het stokje van hem over.

Dieptepunt in carrière

Lees ook: Friends-acteur David Schwimmer reageert op ludieke wijze op diefstal

Naast zijn afscheid werd hij ook nog aan de schandpaal genageld vanwege de vermeende affaire met NOS-nieuwslezer Dionne Stax. Deze gebeurtenissen zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten en hij geeft aan dat hij flink gehuild heeft. “Mijn vertrek was een dieptepunt in mijn carrière. Ik heb het niet goed genoeg gedaan, zo simpel is het.” Dat Humberto zijn fouten erkent, maakt zijn vertrek niet makkelijker. “Ik voel me leeg, heel leeg. Toen kon ik echt niet van de bank afkomen en heb heel veel gehuild”, vertelt hij aan Johnny de Mol.

Verwijt

Humberto laat ook weten dat hij nooit zal aanschuiven bij Twan. “Ik verwijt Twan overigens niks. Ik heb hem veel succes gewenst. Het is mijn programma ook niet meer. Ik heb ook nog niet gekeken, ik vind het lastig. Het is een wond aan de oppervlakte die heel snel openbarst. Toch ga ik zeker een keer kijken. Maar ik zal er nooit te gast zijn, dat zou echt raar zijn.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP Foto

Laatste nieuws

Zie ook