Bibi Breijman geeft hint over geslacht baby

De baby laat niet lang meer op zich wachten en Bibi heeft een sterk vermoeden dat dit het geslacht wordt…

In april maakte de 27-jarige Bibi Breijman bekend dat ze zwanger is. Zij en haar vriend Waylon wachten met smart op de baby, die eind november geboren zal worden. Fans staan te popelen om te weten of het een jongen of meisje wordt en Bibi geeft een grote hint.  

Droom over het geslacht

Lees ook: Hilary Duff bevallen van tweede kindje

Bibi heeft eerder laten weten dat ze het geslacht van de baby zelf nog niet weet. Ze wil het een verrassing houden, maar spreekt toch steeds onbewust over “hij” en “hem” in een interview met LINDA.Meiden. “Ik heb wel gedroomd over een jongetje”, biecht de vlogger op. Maar volgens Bibi stelt haar onderbuikgevoel niet veel voor. “Mijn eigen moeder was ervan overtuigd dat ik een jongetje zou worden en we weten allemaal hoe dat is afgelopen, dus het zegt eigenlijk allemaal niks.”

Baby naam

Lees ook: Prins Harry geeft een hint over het geslacht van de baby

Bibi en Waylon zijn er wel al over uit hoe de kleine gaat heten. Ze hebben voor elk geslacht twee namen bedacht, maar die houden ze nog even geheim. “Ik heb zoiets van: als het er dan is, dan weet ik pas echt of het die ene naam of die andere wordt. Dat is heel erg bepalend voor wat voor persoontje er straks uitkomt”, aldus Bibi.

Concert Waylon

Bibi is in dezelfde periode uitgerekend als de concertreeks van Waylon. De kans is dus groot dat de zanger niet bij de bevalling kan zijn. Veel fans hebben daar wat over te zeggen, maar Waylon blijft bij zijn besluit. “Commotie, commotie!!! De timing van de zwangerschap is wel erg ongelukkig lees ik tot mijn grote verbazing. Ongelukkig is het laatste woord wat ik wil lezen in dit geval, wij zijn namelijk enorm gelukkig en al helemaal met de “timing” van Bibi’s zwangerschap”, verklaart de zanger. “Zoals Freddie Mercury ooit zong “The Show Must Go On. Zo zal het ook voor ons zijn.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Bron: VIVA Mama,LINDA.Meiden,RTL Boulevard | Beeld: Instagram/ANP Foto

Laatste nieuws