Hilary Duff bevallen van tweede kindje

Samen met haar vriend Matthew Koma, verwelkomt Hilary haar dochtertje.

Lees ook

Beschuit met roze muisjes voor Hilary Duff en haar vriend Matthew Koma. De 31-jarige zangeres laat via Instagram weten dat ze afgelopen donderdag is bevallen van een meisje. Ze kreeg de naam Banks Violet Blair.

Beschuit met roze muisjes

Lees ook: Joëlle Witschge bevestigt zwangerschap na geruchtenstroom

Het houdt maar niet op met de celebs die zwanger zijn of bevallen van kleine spruiten. Ook Hilary laat trots weten dat ze bevallen is van haar tweede kind. “Banks Violet Bair, dit kleintje heeft onze harten gestolen. We verwelkomden haar donderdagmiddag thuis en vinden haar helemaal geweldig.”

Kleine zus

Lees ook: Sven Kramer en Naomi van As delen eerste foto van pasgeboren dochter

De kleine Banks wordt het zusje van Hilary’s eerste kind, Luca Cruz Comrie. Luca heeft ze gekregen van haar voormalige man, Mike Comrie. In 2016 maakte ze een einde aan dit huwelijk en ging verder met singer-songwriter Matthew Koma. 

Het stel kan hun geluk niet op met de kleine Banks en ook Matthew kan het niet laten om de foto te delen. “We verwelkomen een prachtige dochter, kleine zus en een beste vriendin voor het leven. Ik kon niet dankbaarder zijn voor ons groeiende gezinnetje. Ik bevind me momenteel in de zevende hemel”, laat hij weten.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Banks Violet Bair. this little bit has fully stolen our hearts! She joined our world at home on Thursday afternoon and is absolute magic

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Bron: HNL | Beeld: Instagram/Getty images

Laatste nieuws

Zie ook