Meghan Markle stelde een bizar contract op over lichaam na bevalling

De hertogin liet haar voormalige man een contract teken met wel heel strikte eisen, mochten ze ooit een baby krijgen.
Meghan Markle stelde een bizar contract op over lichaam na bevalling

Een goede vriend van Meghan Markle vertelde aan DailyMirrorTV dat de hertogin zich enorme zorgen maakte over haar lichaam, als zij een baby zou krijgen. Zo zou Meghan tijdens haar vorige huwelijk een contract hebben laten samenstellen. In het contract stond dat haar ex-man Trevor Engelson haar persoonlijke trainer, oppas en diëtiste moest vergoeden, mochten de twee een baby krijgen.

Acteer-carrière

Lees ook: Oei, Meghan Markle begaat enorme fashion blunder

Op 10 september 2011 trouwde Meghan met producer Trevor Engelson. Een paar jaar later overwogen de twee een gezin te starten. Meghan werd destijds steeds succesvoller met haar acteer-carrière. Ze wilde zeker weten dat ze haar celebrity-figuur zou behouden, daarom stippelde ze haar eventuele zwangerschap tot in de puntjes uit. Ze vond het rechtvaardig dat haar man de eerder genoemde kosten zou betalen en liet hem daarvoor tekenen.

Bang voor overgewicht

"Overgewicht zit in Meghans familie en ze is altijd bang geweest om aan te komen, vooral door haar acteer-carrière", vertelt een goede vriend van de hertogin. "Als Meghan een paar kilo aankwam, zag je dat in haar gezicht. Dat was destijds niet goed voor op beeld. Ze eiste een persoonlijke trainer en voedingsdeskundige tijdens en na de zwangerschap. Ik weet zeker dat ze ook een oppas hebben besproken, maar de nadruk lag vooral op gezondheid en gewicht. Ook al maakt Meghan pas net deel uit van de royal family, ze wilde altijd al als een prinses behandeld worden."

Bron: Daily Mail | Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc03bc8d695f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });