Joëlle Witschge bevestigt zwangerschap na geruchtenstroom

Joëlle wilde haar zwangerschap nog even voor zich houden, maar de media liet haar geen keus.

Joëlle Witschge is in verwachting van haar eerste kindje. Het model en haar vriend Dave Bulthuis ontkwamen niet meer aan de geruchten en bevestigden de zwangerschap via een Instagram-bericht.

Geruchten

Lees ook: Annemarie Keizer openhartig over moederschap: ‘Je vergeet soms onbewust je partner’

“Yes, de geruchten kloppen: ik ben zwanger! We zijn natuurlijk dolgelukkig met dit nog (heel) prille wondertje, maar vinden het jammer dat zoiets persoonlijks en kwetsbaars zo op straat wordt gegooid zonder te bedenken wat de consequenties daarvan kunnen zijn,” aldus Joëlle.

Eerder berichtte Story al dat Witschge in verwachting zou zijn, tot ergernis van het 26-jarige model. Zij en haar vriend wilden het prille nieuws nog graag even geheimhouden, maar door de speculaties ontkwamen ze er niet aan. “Wij hadden het graag zelf aan onze familie en vrienden willen vertellen wanneer de tijd daar rijp voor was.”

Een stap terug

Lees ook: Victoria Koblenko woedend over kritiek op moederschap

Joëlle zou eigenlijk meedoen aan het nieuwe programma Boxing Stars en was ook druk aan het trainen voor de marathon in New York. De mommy-to-be besluit echter om een stap terug te nemen en haar nodige rust te pakken. “Ik was natuurlijk helemaal klaar voor Boxing Stars en de NY Marathon, maar zal in plaats daarvan dus super fit mijn zwangerschap in gaan. We’re over the moon!”

Bron: AD | Beeld: Instagram/ANP Foto

Laatste nieuws