Annemarie Keizer openhartig over moederschap: ‘Je vergeet soms onbewust je partner’

Annemarie Keizer, vrouw van volkszanger Simon Keizer, vertelt dat ze minder tijd heeft voor de liefde

Lees ook

Annemarie Keizer doet een boekje open over de combinatie van ouderschap en relatie. “Het is zo belangrijk elkaar te blijven ‘zien’ en niet uit het oog te verliezen.”

Dochter

Lees ook: Victoria Koblenko woedend over kritiek op moederschap

Na een eerdere miskraam, deelde Simon Keizer tijdens zijn concert het nieuws dat zijn vrouw weer in verwachting was. In juli 2017 beviel Annemarie eindelijk van een dochter: Kiki Keizer. Het dolgelukkige stel deelt regelmatig foto’s van hun koter op Instagram. 

-Tekst gaat verder onder beeld-

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

Minder tijd voor liefde

Ookal zijn de twee ouders dolgelukkig met hun dochter, de 33-jarige Annemarie geeft toe dat het moederschap moeilijk kan zijn. Zo vertelt ze openhartig in een Instagrampost dat ze na haar bevalling minder tijd had voor haar partner. “Vanaf het moment dat er een kleintje bij komt wordt het een uitdaging je relatie de aandacht te blijven geven die het nodig heeft. Vooral die eerste maanden gaat je kindje vanzelfsprekend voor alles en vergeet je soms onbewust je partner.”

Wijze les

Tot slot geeft Annemarie nog een wijze les mee voor ouders in eenzelfde situatie. “Het is zo belangrijk elkaar te blijven “zien” en niet uit het oog te verliezen. Vergeet nooit dat jullie de basis van het gezin zijn en jullie relatie een voorbeeld voor je kind(eren) is. Jullie liefde voor elkaar is één van de mooiste dingen die je je kind(eren) kunt meegeven.. Dus hou je partner even stevig vast en plan die date! Just the two of you.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Vanaf het moment dat er een kleintje bij komt wordt het een uitdaging je relatie de aandacht te blijven geven die het nodig heeft. Vooral die eerste maanden gaat je kindje vanzelfsprekend voor alles en vergeet je soms onbewust je partner. Het is zo belangrijk elkaar te blijven “zien” en niet uit het oog te verliezen. Vergeet nooit dat jullie de basis van het gezin zijn en jullie relatie een voorbeeld voor je kind(eren) is. Jullie liefde voor elkaar is één van de mooiste dingen die je je kind(eren) kunt meegeven.. Dus hou je partner even stevig vast en plan die date! Just the two of you #verseouders #weeseenvoorbeeld #allesontstaatuitliefde #blijfjepartnerzien #enliefhebben #ookalbenjenogzolangsamen #ennogzodruk #neemelkaarnooitvoorlief #somshebjeeeneyeopenernodig #planeendate #neemdetijdvoorelkaar #liefdeiszomooi

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

Bron: LINDA. | Beeld: Instagram/ANP Foto

Laatste nieuws

Zie ook