Victoria Koblenko woedend over kritiek op moederschap

"Hoe vaak mogen papa en mama per jaar samen romantisch weekendje weg voordat men de kinderbescherming mag bellen?''

Lees ook

Een bezorgde dame hier, een ongevraagde les in opvoeding daar: net als vele andere BN’ers is Victoria Koblenko de kritiek op haar moederschap zat.

Welverdiende vakantie

Lees ook: Sven Kramer en Naomi van As delen eerste foto van pasgeboren dochter

De 37-jarige actrice geniet momenteel van een romantisch weekendje in Italië. Victoria laat weten dat dit de eerste keer in twee jaar is dat zij met haar man Evgeniy Levchenko van een vakantie kan genieten. Dit komt alleen niet zonder een lading kritiek en beschuldigingen.

Zo laat een bezorgde volger haar weten dat ze ongerust is over Victoria’s zoon, Kiy Levchenko. Ze zou niet genoeg tijd voor hem maken. Met andere woorden: hoe halen de twee het in hun hoofd om een keer zonder hun kind een vakantie te nemen?

Woedend over kritiek

Victoria is woedend door al de beschuldigingen en ontkracht de geruchten. “Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?! Ik dacht dat alleen mensen die hun kinderen op hun social media posten ongevraagd les in opvoeding kregen. We posten bewust nauwelijks iets van onze zoon, maar zelfs zonder kind in beeld lukt ‘t sommige mensen om je een schuldgevoel aan te praten.”

Victoria vervolgt: “Even een peiling onder mijn eigen testpanel. HOE VAAK mogen papa en mama per jaar samen romantisch weekendje weg voordat men de kinderbescherming mag bellen?”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Bron: AD | Beeld: Instagram/ANP Foto

Laatste nieuws

Zie ook