Zien: dit is de nieuwe liefde van Jennifer Garner

Na de ongelukkige break-up tussen Jennifer en haar ex-man Ben Affleck, heeft de actrice nu een nieuwe man aan de haak geslagen.

Lees ook

De laatste tijd nemen break ups van celebrities de media over. Chris Pratt en Anna Faris, Channing Tatum en Jenna Dewan, Jennifer Aniston en Justin Theroux en misschien wel de ontroerendste van allemaal: Jennifer Garner en Ben Affleck.

Bevriend met haar ex

Lees ook: Friends-acteur David Schwimmer reageert op ludieke wijze op diefstal

Sinds Jennifer en Ben de handdoek in de ring hebben gegooid, proberen ze nog wel bevriend te blijven. Ze hebben drie kinderen en willen alles zo normaal mogelijk houden voor hun familie. Ben Affleck vecht al een lange tijd tegen zijn alcoholverslaving en de 46-jarige actrice liet eerder dit jaar weten dat ze haar ex-man zelf naar een afkickkliniek heeft gebracht. 

Nieuwe vlam

Ben’s alcoholverslaving heeft veel invloed gehad op Jennifers leven. Ze heeft zich lange tijd stil gehouden bij in media, om drama te vermijden. Dat we niet veel van de actrice hebben gehoord, betekent niet dat ze heeft stilgezeten.

Na alle hectiek met haar ex, heeft Jennifer besloten dat het tijd is voor een nieuwe liefde. De nieuwe man in haar leven is de 40-jaar-oude John Miller. John is de CEO en voorzitter van Cali Groep. Hoewel hij een serieuze zakenman is, schijnt hij ook een familieman te zijn. Hij heeft Jennifer Garners kinderen ontmoet en heeft naar verluidt, net als Jennifer, een dochter genaamd Violet.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) op

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images/Instagram

Laatste nieuws

Zie ook