Zien: de H&M x Moschino-show was een waar spektakel

Niet alleen waren de zusjes Gigi en Bella Hadid en Naomi Campbell voor de show gestrikt, maar was ook ons land goed vertegenwoordigd.

Zien: de H&M x Moschino-show was een waar spektakel

It's almost here! De H&M x Moschino-collectie ligt op 8 november in de winkels en werd gisteren voor het eerst op de catwalk geshowd. 

Catwalk

Lees ook: Hou je vast: dit zijn álle looks van de Moschino x H&M designersamenwerking

It-girls en fashionista's als Lizzy van der Ligt, Anna Nooshin, Paris Jackson en Yolanda Hadid waren aanwezig bij het spektakel in New York en ook op de catwalk liep de crème de la crème uit de modellen-industrie. "De MOSCHINO [tv] H&M-collectie is een cadeau aan mijn fans en ik wilde ze de meest MOSCHINO-collectie ooit geven. Ik heb geprobeerd om alle elementen op te nemen die je zou verwachten van mijn shows - cartoon couture gecombineerd met een streetwear vibe en veel hiphop bling-bling om de ultieme MOSCHINO-look te creëren", aldus creative director Jeremy Scott.

Nederlands trots

Lees ook: Victoria's Secret Angel Candice Swanepoel reageert ijzersterk op commentaar post baby body

Niet alleen waren de zusjes Gigi en Bella Hadid en Naomi Campbell voor de show gestrikt, maar was ook ons land goed vertegenwoordigd met Imaan Hammam en Yasmin Wijnaldum. Kortom: een show waar iedere modeliefhebber graag bij had willen zijn. Als troost kun je hieronder de hele modeshow nog een keer terugzien. Enne, hopelijk heb je genoeg spaargeld apart gezet of een creditcard aangeschaft, want de extravagante items wil je het liefst allemaal aan je garderobe toevoegen.

Bron: Grazia, Beeld: YouTube, H&M