Victoria Beckham in tranen na uitspraak echtgenoot

Haar man David Beckham windt er geen doekjes omheen en doet harde uitspraken over huwelijk.

Lees ook

Tijdens een interview met de Australische televisieshow The Sunday Project, houdt David Beckham zich niet in. De ex-voetballer vertelt openhartig over de huwelijksproblemen met zijn vrouw, Victoria Beckham. Dit schoot bij Victoria in het verkeerde keelgat.

Publiekelijke vernedering

Lees ook: Dit is Victoria Beckhams truc voor meer energie in de ochtend

In het interview beschrijft David hun huwelijk als ‘gecompliceerd’ en ‘veel werk’. Naar verluidt is Victoria kwaad op haar man en voelt zich vernederd. “Ze heeft geen idee waarom hij zulke ongevoelige dingen zegt en haar publiekelijk zo in verlegenheid brengt”, vertelt een goede vriend van de 44-jarige modeontwerpster. “Ze is er kapot van en heeft twee dagen gehuild.” Nu is Victoria zelfs vertrokken naar een Duitse kliniek voor stressmanagement.

Olie op het vuur

Door de jaren heen zijn er heel wat geruchten verspreid over de Beckhams. Zo vermoeden sommige fans dat hun relatie een publiciteitsstunt is. Anderen voorspellen dat hun 19-jarige huwelijk snel tot een einde zal komen. De speculaties namen toe nadat David een huis kocht op zijn eigen naam. Ook nam de voormalige stervoetballer afscheid van zijn manager Simon Fuller. Simon werkte 23 jaar lang voor het Beckham-imperium en blijft nu alleen Victoria’s carrière managen.

Negeren

Hoewel Victoria moeite heeft met de roddels, denkt haar man er anders over. “Ik ben het gewend en het is nu tot een punt gekomen dat ik het gewoon negeer. We moeten vooral denken aan onze kinderen en ze beschermen tegen de drama”, aldus David.

Bron: Shownieuws | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook