Dit is waarom Anouk zich heeft laten steriliseren

"Ik wil geen risico meer lopen", zegt ze uit over haar keuze.

Zangeres Anouk is op het moment dolgelukkig met de 23-jarige Dominique. Twee jaar geleden werd hun liefde bezegeld met een dochter, Jelizah (2). Zij was voor Anouk het zesde kindje en reden genoeg om zich te laten steriliseren. “Ik wil geen risico meer lopen”, zegt ze uit over haar keuze.

Big family

Lees ook: Anouk tot tranen geroerd

Anouk heeft zes kinderen bij vier verschillende vaders, naast de jongste telg heeft ze er nog vijf: Benjahmin (16), Elijah (14) Phoenix (13), Jesiah (8) en Sion (4). “Eigenlijk had ik nog meer kinderen gewild, het liefst van één partner. Maar het is anders gelopen”, vertelt ze aan het AD.

Reden

Lees ook: Lieke van Lexmond: ‘Mijn gezin is niet perfect’

“Het is wel goed zo. Ik heb zes gezonde kinderen. Meer komen er niet. De laatste ging best wel moeilijk. Vóór Jelizah heb ik een aantal miskramen gehad. Je moet het noodlot niet tarten.” De zangeres vertelt zelfs dat haar vriend nog heeft voorgesteld om zich te laten steriliseren. Daar was Anouk het totaal niet mee eens: “Stel dat er iets met mij gebeurt? Dan mag ik toch voor hem hopen dat hij nog een leuk iemand vindt. En als zij dan nog kinderen willen… Hij wil het niet horen, maar voor mij is het gewoon klaar. Het is goed zo.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Bron: Grazia, Beeld: ANP

Laatste nieuws