Prins Harry geeft een hint over het geslacht van de baby

Na deze uitspraak zijn fans er bijna zeker van: dit wordt het geslacht.

Lees ook

Toen Meghan Markle haar zwangerschap bekendmaakte, ontstonden er veel speculaties over het geslacht van de baby. Tijdens de Royal Tour in Sidney gaf prins Harry een grote hint en fans lijken het nu zeker te weten. 

Baby Girl

Lees ook: Dit is het beautyproduct waar Meghan Markle’s visagist bij zweert

Toen een toeschouwer prins Harry aansprak, tijdens een wielrenwedstrijd georganiseerd door Invictus Games, gaf de prins hem een hint over het geslacht van de baby. De fan feliciteerde hem en liet weten te hopen op een meisje. Harry stemde enthousiast met hem in. “Dat hoop ik ook”, verklapte de prins. Na de hint speculeren fans over de naam die de baby krijgt en ‘Diana’ staat op nummer één. “Als het een meisje is, zal ze Diana heten, met Elizabeth of Alexandra (de nicht van The Queen) als tweede naam”, laat een fan op Twitter weten. 

Rustdag

De 37-jarige Meghan Markle is afgelopen weekend druk in de weer geweest tijdens haar royal-tour door Australië. De hertogin en haar man hebben ondertussen al duizenden mensen ontmoet en bezoeken veel evenementen. Met haar twaalf weken zwanger, heeft Meghan haar rust hard nodig en besloot gister een dag thuis te blijven. Harry bezoekt de evenementen nu zonder zijn vrouw en dit kan nog wel een paar dagen zo blijven.

Gelukkig is er niets ernstig met Meghan aan de hand en zal ze snel weer aanwezig zijn bij de royal-tour. Een woordvoerder van het paleis liet weten dat de agenda van de hertogin erg hectisch was. “De hertogin en prins hebben besloten dat Meghans planning iets ingekort wordt.” Op dinsdag reist het koninklijk paar naar Fiji om vervolgens op donderdag het vliegtuig naar Tonga te pakken. Vrijdag keert het stel weer terug naar Australië. Wellicht zien we de Duchess daar weer.

Bron: Daily Mirror | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook