Michael Bublé: ‘Ik zal nooit meer dezelfde persoon zijn’

Het waren zware jaren voor Michael Bublé (43) en zijn vrouw Luisana Lopilato (31).

Lees ook

Het waren zware jaren voor Michael Bublé (43) en zijn vrouw Luisana Lopilato (31). Bij zoontje Noah werd eind oktober 2016 op driejarige leeftijd leverkanker geconstateerd. Inmiddels is het gezin bijna twee jaar verder en gaat het met kleine Noah beter. Toch vertelt Michaél dat hij nooit meer dezelfde persoon zal zijn.

Onder de radar

Lees ook: Onderzoek: dít zijn de populairste bruilofthits

Twee jaar lang bleef de zanger onder de radar. Hij annuleerde zijn shows en verdween compleet van sociale media. Nu is de zanger helemaal terug met een nieuw album.  “Liefde, familie en vertrouwen zijn de enige dingen die ertoe doen. En dan bedoel ik echt het énige. Ik zal nooit meer dezelfde persoon zijn, maar dat bedoel ik op een goede manier. Ik ben veel rijker dan vroeger, ook al wilde ik natuurlijk dat we dit nooit hadden moeten meemaken”, vertelt hij in een interview met HLN.

Einde carrière

Lees ook: Ellemieke Vermolen herdenkt overleden kindje

In de afgelopen twee jaar heeft hij er vaak aan gedacht om nooit meer terug te keren naar de muziekindustrie. “Begrijp me niet verkeerd, ik hou ontzettend veel van muziek en van mijn publiek. Maar toen de diagnose gesteld werd, had ik geen andere keuze dan alles aan de kant te zetten.” Afgelopen weekend hintte Michael in Britse media dat hij zou stoppen met zijn carrière, maar dit is nog niet bevestigd door zijn management. “Ik heb de perfecte plaat gemaakt, nu kan ik stoppen op een hoogtepunt.” Zijn nieuwe album, die op 16 november uitkomt, heet ‘Love’.

Bron: HLN l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook