Ontroerend: Ellemieke Vermolen herdenkt overleden kindje

Anderhalf jaar geleden belandde Ellemieke Vermolen in een ware nachtmerrie toen zoontje Joshua vlak voor de geboorte kwam te overlijden.

Lees ook

Anderhalf jaar geleden belandde Ellemieke Vermolen in een ware nachtmerrie toen zoontje Joshua vlak voor de geboorte kwam te overlijden. Net als Daniëlle Oerlemans staat ze stil bij Baby Loss Awareness Week door Joshua te herdenken. 

Ups & downs

Lees ook: Daniëlle Oerlemans staat stil bij verlies ongeboren kindje

“Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik gelukkig kan zijn na het verlies van mijn zoontje… dit is echt niet gemakkelijk, een proces van ups & downs“, schreef Ellemieke eerder in een Instagram-bericht. Ondanks dat de dood van haar derde kindje een ongelooflijke klap was, probeert Ellemieke wel door te gaan met haar leven. “Ik ben positief ingesteld en geloof dat dingen gebeuren voor een reden, al is dat soms niet te begrijpen. Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik weet dat mijn zoontje voor altijd bij me is. Mijn kracht is mijn gezin, daar leef ik voor, zij zijn de reden dat ik zo gelukkig en dankbaar kan zijn. Heel veel liefde en kracht voor alle mama’s die hun kind moeten missen. Life may not be the party we hoped for but while we’re here we should dance.

Wave of light

Lees ook: Sanne Vogel verliest ongeboren dochtertje

Nu deelt de presentatrice een foto van brandende kaarsjes. ‘Wave of light voor al onze engeltjes die we zo hard moeten missen’, schrijft ze. Wij wensen Ellemieke veel liefde toe.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

Bron: Instagram l Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook