Dit is Victoria Beckham’s truc voor meer energie in de ochtend

Wij volgen haar advies maar al te graag op!

Lees ook

Kan jij in de vroege ochtend wel een extra dosis energie gebruiken? Niemand minder dan Victoria Beckham heeft een douchetruc die jouw dubbele espresso vervangt, en het kost je nog geen twee minuten.

Uithoudingsvermogen

Lees ook: Thuiswerken als een pro? Zó doe je dat!

Aangezien de Britse modeontwerpster het voor elkaar krijgt om vier kinderen op te voeden terwijl ze meerdere liefdadigheidsactiviteiten steunt, en daarnaast een succesvol mode imperium runt, volgen we haar advies over uithoudingsvermogen maar al te graag op. 

Victoria’s tip

Hoe lekker het ook is om ’s ochtends een lange, hete douche te nemen, doet het niets goeds voor je energielevel. De warmte zorgt er juist voor dat je relaxt wordt en dus vermoeider raakt. Volgens Harper’s Bazaar gebruikt Victoria een doucheroutine die voor een regelrechte energie-boost zorgt. Het beste is dat het maar 90 seconden duurt! Het is heel simpel: douche eerst 30 seconden met koud water, daarna 30 seconden warm en tot slot 30 seconden op de koudste stand. Het is even doorbijten, maar je zult je gegarandeerd opgewekter voelen. De snelle verandering in de temperatuur zal de haarvaten openen en de bloedstroom verhogen. Hierdoor krijg je fysiek meer energie en voel je je frisser.

Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.

Zie ook