Deze ADE feestjes mag je écht niet missen

Bereid je voor vijf dagen non-stop feesten!

Lees ook

Amsterdam Dance Event 2018 staat voor de deur! Van woensdag 17 tot zondag 21 oktober verandert Amsterdam in één grote nachtclub. Ben je door al de feestjes het overzicht kwijt? Don’t worry, hier lees je welk feesten je dit jaar niet mag missen. Amsterdam Dance Event, afgekort ADE, is wereldwijd de grootste conferentie voor elektronische muziek. Er komen jaarlijks rond de 350.000 mensen naar dit evenement en er zijn meer dan 160 feestjes. Het evenement duurt vijf dagen en dat betekent dat je die tijd zo goed mogelijk moet benutten!

Hunkenmöller 

Lees ook: 5 verrassende weetjes over alcohol

Cat Cult is een recordlabel dat staat voor female empowerment en is voor Hunkenmöller de perfecte partij om een feest mee te geven. Het feest zal plaatsvinden in het W hotel en zal volledig in het teken staan van vrouwelijke DJ’s. Het feest vindt plaats op 20 oktober. Van 12:00 tot 20:00 draaien zes geweldige DJ’s, namelijk: Miss Nine, Elena Palva, Eli Rojkas, Dina VanDiest en Dorine Fox. Deze DJ’s draaien onder andere house, elektro, deephouse en dubstep. 

Elrow

Elrow verandert de Kromhouthal in een kleurrijke fantasiewereld met als thema: Chinese Rowyear. Je luistert naar de leukste techno muziek terwijl je je waant in een Chinees paradijs. Kaarten zijn verkrijgbaar voor rond de €50 en het feest vindt plaats op zaterdag 20 oktober. 

 

Lady Bee

Lees ook: Onthuld: dit is het gezondste alcoholische drankje

Lady Bee organiseert een feest in club NYX en er zal trapmuziek en dancehall worden gedraaid. Lady Bee zal zelf draaien maar er zullen ook andere bekende artiesten komen, zoals Afro Bro’s, Alvaro en DJ Flava. Het feest heeft gratis entree en zal plaatsvinden in de nacht van 18 oktober.

Centraal station

Audio Obscura staat bekend om hun bizarre feestlocaties en deze is wel erg handig voor de verre reizigers onder ons. Er zal namelijk een feest komen in Centraal Station. De line up bestaat uit onder andere Mariel Ito, Danny Daze en Lord Of The Isle. Het feest zal plaatsvinden op 20 oktober en kaartjes zijn verkrijgbaar voor €34,50.

Awakenings

Dit is een van de grootste festivals tijdens ADE. Als je een echte die-hard feestganger bent zal Awakenings bij je in de smaak vallen. Het feest wordt gehouden in Gashouder. Dit is een prachtig rond gebouw van maar liefst veertig meter hoog. Het feest is een en al dancemuziek. Rebekah & Paula zal aanwezig zijn samen met Temple, Keith Carnal & shlomo en I Hate Models.

Elke dag organiseren ze wel een feest en de je kan terecht van 22:00 tot 08:00. Het feest begint op 17 oktober en kaartjes zijn verkrijgbaar voor €38,50.

Kopstootbar

Ook de Kopstootbar zal haar deuren openen tijdens ADE. Houd jij van elektronische muziek en hiphop? Dan mag deze bestemming niet op jouw lijst ontbreken! Artiesten zoals The Flexican, FS Green en Wantigga zullen jouw avond maken met de gezelligste muziek. Dit feest is gratis en dat betekend dat veel mensen enthousiast zijn. Zin om op 19 oktober een bezoekje te brengen? Ga niet te laat, want door de kleine locatie zit de tent zo vol. 

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook