Ariana Grande krijgt opnieuw enorme klap te verwerken

Na een reeks tragische gebeurtenissen, besluit de popster een break te nemen

Lees ook

Het eindige net zo abrupt als het begon: popster Ariana Grande en stand-upcomedian Pete Davidson gooien de handdoek in de ring en beëindigen hun verloving. Eerder deze week liet Ariana’s team weten dat ze naar aanleiding van een reeks tragische gebeurtenissen, een break neemt van de spotlights.

Tragedie, na tragedie

Lees ook: Melania Trump vindt zichzelf één van de meest gepeste personen ter wereld

In mei 2017 was de veelbesproken aanslag tijdens Ariana’s concert in Manchester. Tweeëntwintig mensen kwamen om het leven en de popster was gebroken. Na het liefdadigheidsconcert als eerbetoon voor de slachtoffers, had Ariana tijd nodig om mentaal te herstellen. Langzamerhand begon ze weer met optreden en stonden een aantal concerten op de planning, we zagen haar onder andere bij de begrafenis van Aretha Franklin. Op deze begrafenis kreeg de zangeres opnieuw de wind van voren, omdat haar jurk te kort en daardoor ongepast zou zijn. Op diezelfde dag werd ze betast door bisschop Charles H. Ellis III. De bisschop omarmde haar wel erg opzichtig. In beelden is te zien hoe hij haar (per ongeluk) bij de borst grijpt en zij daar overduidelijk van schrikt. Het overlijden van Ariana’s ex-vriend Mac Miller, was de druppel die de emmer deed overlopen. De 26-jarige rapper overleed aan een overdosis, waarna de ster opnieuw in een bodemloze put belandde.

– Tekst gaat verder onder beeld –

Commotie

Miller’s dood zorgde voor veel commotie en een aantal fans legden de schuld bij Ariana. De ster liet via Instagram weten dat ze er alles aan gedaan zou hebben om hem van de drugs af te helpen en dat ze zichzelf niet als schuldige zag. Wel was ze er kapot van en volgens TMZ kon ze zich hierdoor niet helemaal toeleggen op haar relatie met Pete. Het deed haar realiseren dat de twee te snel zijn verloofd. Beiden vinden het niet de juiste tijd voor een relatie.

Welverdiende vakantie

Op Instagram laat de 25-jarige ster weten waarom ze een stap terug zet. “Ik heb veel mooie dingen meegemaakt in dit tijdperk, maar nu weet ik het even niet meer. Ik bevind me in een hel en het wordt me teveel. Ik neem een pauze van dit heftige leven en ik moet nu voor mezelf zorgen”, laat ze weten op Instagram.

Bron: TMZ | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook