Dit heb je gemist op prinses Eugenie’s trouwfoto

Als je het eenmaal gezien hebt, zul je er voor altijd anders naar kijken…

Lees ook

Vorige week vrijdag hebben we kunnen genieten van prinses Eugenie en Jack Brooksbanks bruiloft. Miljoenen mensen volgden de grote dag via de live uitzending en zaterdag kwamen de officiële trouwfoto’s naar buiten. Bij het zien van één foto in het bijzonder, viel ons een grappig detail op en jij hebt het waarschijnlijk over het hoofd gezien.

Ondeugende actie

Lees ook: Prinses Diana verbrak keer op keer het koninklijke protocol met deze beautylook

Op de foto is het bruidspaar te zien, omringd door hun kleine neven en nichten waaronder prins George en prinses Charlotte. De bruidegom grijnst van oor tot oor en ook de bruid staat er stralend bij. In het eerste opzicht valt het niet op. Maar, als je wat langer kijkt, zie je de hilarische actie van Savannah Phillips. De 7-jarige bridesmaid grijnst breed terwijl ze haar voet ondeugend op de jurk van Eugenie plaatst.

Meer kattenkwaad

Dit was niet de eerste keer dat Savannah de aandacht trok. Tijdens de ceremonie werd ze gespot met haar kleine neef, Prins George. Savannah bulderde van het lachen omdat George in zijn neus aan het peuteren was. Later werd ze gezien terwijl ze haar oren demonstratief bedekte toen het orkest begon te spelen.

Het bruidspaar kon er echter om lachen. Ze vertelden dat ze erg blij waren met de foto’s. “Het paar is verheugd dat ze de beelden van hun speciale dag kunnen delen,” verklaart fotograaf Alex Bramall.

Eerder trok Savannah al de aandacht tijdens Trooping the Colour, toen ze haar hand voor prins George’s mond hield en in een klap viral ging.

Bron: Mirror UK | Beeld: Getty/ANP

Laatste nieuws

Zie ook