Bevestigd: Meghan Markle zwanger

Jaaa!

Lees ook

Meghan Markle heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een heel grote kinderwens heeft. Eerder lieten de Britse media al doorschemeren hoe de royal haar zwangerschap zou kunnen verraden. Ook doken afgelopen week foto’s op van Meghan, in een loeistrakke leren kokerrok waar een bolling bij haar buik te zien was. Tijdens de bruiloft van prinses Eugenie afgelopen week, was Markle gehuld in een wijdvallende mantel en kwam de geruchtenmolen weer op gang. Is het dan echt zo ver? Nu, na weken van speculaties, is het hoge woord er eindelijk uit: Meghan (37) en prins Harry (34) verwachten hun eerste kindje samen. Dat maakte Kensington Palace vanmorgen bekend.  

Nanny 

Lees ook: Zien: Meghan Markle als blondine?

Hoewel de geruchten eerder naar het rijk der fabelen werden verwezen, was het Meghans moeder Doria die de geruchten extra aanwakkerden. Doria werd gesignaleerd bij een bedrijf dat kindermeisjes opleidt. Opvallend was ook dat ze vaker gezien werd bij het Kensington Palace dan eigenlijk verwacht… Ze zou haar dochter de afgelopen tijd meerdere keren in het geheim hebben opgezocht, om haar de steun te bieden die ze zo hard nodig heeft. 

“Doria speelt een grotere rol in Meghans leven dan we dachten. En nu ze gezien is bij een opleiding voor kindermeisjes, is dat verklaarbaar. Het is de bedoeling dat ze Meghan straks gaat helpen als nanny voor haar kind. Ze houden het oppassen op de kinderen graag binnen de familie en ook Harry is daar groot voorstander van”, weet Shownieuws.

Royal baby

Een exacte uitrekendatum is vooralsnog niet bekend, wel kunnen we de royal baby verwachten in de lente van 2019. Hoe de spruit eruit zal zien? Het ligt er helemaal aan welke genen gaan overheersen: de rode haren van Harry, de getinte huid van Meghan of een combinatie? Na een beetje research vond Marie Claire België babyfoto’s van het koppel. Een mini Markle in combinatie met een petit prins Harry is ontzettend schattig. Bekijk HIER hoe ze eruit zal zien. 

Laatste nieuws

Zie ook